Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

FAQ

Hieronder geven we een antwoord op je prangende vragen. Heb je er meer? Stel ze dan gerust via het contactformulier.

Bereikbaarheid

The Special ops Experience ligt aan de afrit Borgerhout, achter net ZNA op de Berchemlei 103 te 2140 Borgerhout. The Special Ops Expercience is gemakkelijk bereikbaar via bussen 33 en 20. Ook tram 4 stopt in de buurt. Als je graag wandelt dan kan je vanaf Berchem station een tochtje ondernemen van 20 minuten… of je neemt een Velo. Er is een Velostation op 50m.

Parkeren?

Parkeren in de buurt is geen probleem, zowel op de Berchemlei als omliggende straten is er altijd plaats. De Berchemlei ligt in een roze zone. Dat wil zeggen dat je na aanmelding 2 uur gratis kan parkeren. Let op dat je niet voor een garagepoort parkeert, dat vinden de buren niet zo leuk. Brommers en fietsen mogen binnen staan (er is een fietsenrek voorzien in de gang). Auto’s en moto’s mogen niet binnen parkeren.

Wat is de minimum leeftijd voor deelname?

16 jaar enkel in aanwezigheid van een volwassene.

Ik ben claustrofobisch, is dat een probleem?

Neen, boek de break in missie (Sarin) daarin sluiten we je niet op, je kan altijd weg (zelfs zonder dat je opdracht mislukt).

Is het moeilijk?

Je moet informatie kunnen verwerken, logisch kunnen denken en een beetje stressbestendig zijn. De ruimte is echt, alles werkt. Een lichtschakelaar is een lichtschakelaar, een stopcontact is een stopcontact. Als je dat stopcontact wil openschroeven en de kabels aanraakt, zal je een echte shock krijgen.

Kan iedereen zich inschrijven?

Ja, iedereen die niet onder invloed is en zich aan de regels houdt is welkom. Mensen die zich niet gedragen worden er zonder pardon zonder terugbetaling uitgezet.

Hoeveel teamleden heb ik nodig?

Minstens 3.

Zijn er andere teams aanwezig?

Neen, enkel jouw team.

Ik heb een groep van 12, kan dat?

Ja, maar dan moeten we een ander scenario gebruiken. Kijk eens bij teambuilding aanbod.

Is het gevaarlijk?

Neen, tenzij je niet doet wat we vragen, tenzij je last hebt van geldingsdrang. Of als je ervoor kiest je hand tussen een deur te steken…

Is de Special Ops Experience te vergelijken met Kamp Waes?

Neen, helemaal niet. Kamp Waes had fysiek intensieve proeven, tijdens de Special Ops Experience missies moet je hoogstens wat snel stappen.

Als teambuilding kunnen we wel een aantal fysieke uitdagingen aan het scenario toevoegen.

Geen invallen, geen gevechten, hoe kan dat nu spannend zijn?

Tijdsdruk is op zich al een stressor. Daarbij zal je ook helemaal in het verhaal worden gezogen. Vergeet niet dat operatoren er alles aan doen om het niet tot een fysieke confrontatie te laten komen bij dergelijke opdrachten.

En hoe zit het met de veiligheid?

Het spreekt voor zich dat we ons aan alle veiligheidsvoorschriften houden.


Laten we samen wat bouwen.