Ontwerp een vergelijkbare site met WordPress.com
Aan de slag

Bedrijven

Een spannende én interessante teambuilding met je bedrijf? De Special Ops Experience biedt net iets meer. Akkoord, zo’n teambuilding moet fun zijn en moet mensen dichter bij elkaar brengen, maar wie zegt dat er niet nog een extraatje bij mag?

Omdat we jouw team laten begeleiden door ervaren instructeurs krijg je net iets meer terug. Feedback bijvoorbeeld. Feedback over de prestaties van je team onder stress of feedback over de individuele pijnpunten.

De Special Ops Experience is niet zomaar een spel. Je team moet beslissingen nemen, samenwerken, communiceren en buiten haar comfortzone treden. Vooral dat laatste is belangrijk. Hoe reageren mensen als ze onder spanning staan? Wie werkt goed samen met wie?

HR-wise is The Special Ops Experience een schitterende tool.

Je kan de Special Ops Experience inzetten als

  • Teambuilding, een spannende en leuke ervaring. Niet te moeilijk met op het einde een feel-good ervaring, namelijk het oplossen van het probleem én een medaille er bovenop.
  • Selectie, nog steeds een spannende en leuke ervaring maar nu mt onderliggend een aantal tests die je een duidelijk beeld geven van de deelnemers.
  • Workshop(s) teamwerking, communicatie, omgaan met stress, omgaan met verandering, conflicthantering. Deze workshops kunnen gecombineerd worden, de eindoefening is altijd een typische Special Ops Experience.

Data

Uiteindelijk heb je soms gewoon data nodig. Wie is de feitelijke leider, wie trekt het team mee, wie presteert onder stress, wie heeft inzicht? Het is soms confronterend… maar altijd duidelijk.

Ervaring

Laten we een kat een kat noemen. Medewerkers zien er vaak tegenop om aan een workshop deel te nemen. Wees gerust dat ze zullen uitkijken naar The Special Ops Experience. Zeker na de pre-briefing. Na boeking krijg je een filmpje en ‘redacted’ dossier waarmee je medewerkers warm gemaakt worden voor The Experience.

We zijn er zeker van dat ze de initiatiefnemer feliciteren na deze ervaring. Elk onderdeel van The Experience is uniek en authentiek.

Aanbod

3 uur

Maximum 12 deelnemers
Inclusief medaille ceremonie

5 uur

Maximum 12 deelnemers
Inclusief medaille ceremonie

7 uur

Maximum 12 deelnemers
Inclusief medaille ceremonie

Puzzelstukken

Elk van onderstaande workshops kan gekoppeld worden aan een spannende Special Ops Experience missie. Bij meer dan 8 deelnemers splitsen we na de workshop de groep op en krijgt elk team een andere opdracht.

  • Workshop communicatie via Walkie Talkie. Aan de hand van een aantal leuke opdrachten leren de deelnemers duidelijk communiceren. 3 uur.
  • Workshop teamwerking. Hoe pak je iets aan? Hoe begin je aan een project? Tijdens deze workshop achtervolg je een vermoedelijke terrorist. Als je niet samenwerkt, ben je hem kwijt… met alle gevolgen vandien. 4 uur.
  • Workshop omgaan met verandering. De plannen zijn er en plots veranderen ze. Alle ‘hens’ aan dek. Stress… Je hebt moeite gestoken in het uitwerken van een plan en plots blijkt dat je moeite voor niks was. Niet leuk, maar c’est la vie. Improvise, adapt, overcome! 2 uur.

Laten we samen wat bouwen.


Catering?

We beschikken over een leuke ruimte met voldoende zitplaatsen. Bij mooi weer gooien we onze gezellige tuin open.

Omdat we de ervaring hebben dat deelnemers na een uitgebreide lunch alleen nog maar uitkijken naar het gezellig samenzijn met collega’s, bieden we geen menu’s aan maar lichte, zeer verzorgde snacks zoals croque monsieur, een belegd broodje, soep met brood of zelfs pannenkoeken. We serveren restaurantkwaliteit à 6 tot 10€ per snack.

Dranken

Koffie, thee, water en frisdranken zitten standaard in het pakket. Tijdens de workshop serveren we nooit alcohol, nadien is er een beperkt aanbod.